Mobilmekanikk: Er De Virkelig Verdt Prisen

Bilreparasjon

Mobilmekanikk: Er De Virkelig Verdt Prisen

Trenger du bilreparasjoner, men liker å unngå problemer? Å få det rette arbeidet gjort på bilen din kan være utmattende før du noen gang ser en mekaniker. Det er vanskelig å vite det rette stedet å ta bilen din, eller å vite om du kan gjøre reparasjonen selv. Ta deg tid til å lese tipsene fremover for å finne ut hva du kan gjøre for kjøretøyet ditt.

Har du vanskelig for å starte bilen? Batteriet må sannsynligvis lades opp eller skiftes ut. Du må kontrollere ladetilstanden til batteriet. Du kan bruke et hydrometer eller et voltmeter avhengig av hvilken type batteri du har. Hvis du har ladet batteriet regelmessig, kan det være på tide med en ny.

Det er viktig å opprettholde nivået på bremsevæsken. Bremsevæskerommet er vanligvis nær motoren og bør kontrolleres regelmessig. Pass på at rommet er to tredjedel fullt og tilsett mer bremsevæske hvis du trenger det. Det kan være en lekkasje i systemet hvis du ofte trenger å legge til mer bremsevæske.

Ikke betal penger for luft. Gjør deg kjent med riktig lufttrykk på bildekkene dine og invester i en luftkompressor. Sjekk dekkene dine regelmessig og hold dem riktig oppblåst på egen hånd. Å kunne gjøre dette selv med jevne mellomrom vil spare deg penger når det gjelder slitasje og regelmessig vedlikehold.

I tillegg til grunnleggende dekk skiftende utstyr, holde en plast tote fylt med DIY auto reparasjon forsyninger i bagasjerommet på bilen i nødstilfeller. Fyll den med minst en liter hver av motorolje, overføringsvæske, styrevæske og bremsevæske og en gallon vann. Legg til en kan med gjennomtrengende oljespray, en rull med duct tape, hyssing, strikkledninger og grunnleggende verktøy, slik at du kan administrere mindre reparasjoner på veien.

Unngå kostbare bilreparasjoner ved å holde deg til vedlikeholdsplanen til bilprodusenten. Ved å gjøre regelmessig vedlikehold på bilen din når det er nødvendig, vil du unngå å måtte fikse ting på grunn av vedlikeholdsforsømmelse. Hvis du ikke holder deg til vedlikeholdsplanen, vil det føre til unødvendige reparasjoner som kunne vært unngått.

Spør bilmekanikeren din om deres A.S.E.-sertifisering. National Institute for Automotive Service Excellence har en test to ganger i året for det. For å få denne sertifiseringen må mekanikken bestå en skriftlig test samtidig som de har omtrent to års arbeidserfaring innen bilmekanikere og reparasjon. Denne sertifiseringen øker sjansene dine for å finne kompetent mekanikk.

Sammenlign priser mellom dine lokale bilverksteder før du bestemmer deg for hvilken du skal velge. Selv om arbeidskostnader er ganske ensartede, hvor lang tid hver butikk tror reparasjonen kan ta kan variere, samt hva de vil belaste deg for delene. Sørg for å handle rundt slik at du får best mulig avtale.

Forvirringen og ubehaget ved bilreparasjoner kan gjøre at du ønsker å kjøpe et nytt kjøretøy. Ta deg tid til å gjøre bruk av forslag og ideer i dette stykket. Du vil finne at reparasjoner for bilen din ikke er så vanskelig å møte. Hold kjøretøyet lenger og nyt det mer gjennom dette verdsatte rådet.

Back To Top